Duurzame wol uit Nederland met liefde voor de natuur
0
Winkelwagen
€ 0,00
AGENDA van Woolsofholland Originals.
Wol kopen via website is een kwestie van vertrouwen. Je bent altijd welkom in onze boerderijwinkel. Kom je van ver? Maak een afspraak, dan staat de koffie klaar. 

Op dit moment zijn wij een "niet noodzakeljke winkel" dus zijn we dicht. Je kunt ons altijd bellen of appen: 0654271991.  Of mailen: info@woolsofhollandwinkel.com.
We kunnen ook monsters of voorbeelden opsturen. We vragen dan alleen een vergoeding voor de verzendkosten.

Hoelang Corona nog gaat duren en wat het effect van de vaccinaties zal zijn weten we niet. Wat we wel weten, is dat wij vanaf half februari veel lammetjes verwachten. Onze planning is om op maandag 5 april (tweede paasdag) een lammetjesdag te houden. Je kunt dan én onze schapen met lammetjes ontmoeten én een kijkje nemen in onze winkel. Reserveer deze datum vast in je agenda.
Alle data zijn onder voorbehoud. Houdt daarvoor Facebook en instagram in de gaten. Of abonneer je op onze nieuwsbrief, zie onder hiervoor onder op de pagina.
 

Over ons

Wij zijn Peter en Saskia. Samen zorgen wij voor een kudde van 180 shetlandschapen, leicesterlongwools, kempisch heidenschapen en Agorageiten. Meer weten? We vertellen je alles op onze duurzaamheidpagina

Contact

Wil je graat iets kwijt over onze wol, of heb je gewoon een vraag? Je kunt ons altijd bereiken via info@woolsofhollandwinkel.com

Inschrijven voor de nieuwsbrief
Aanmelden
Alle bedragen zijn inclusief BTW

Powered by CCV Shop webwinkel software

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.