• 0
    • 0 Product In de winkelwagen

      Totaal € 0,00

Welkom

Via de blogs op deze pagina kun je meeleven met ons bedrijf. Met het wel en wee van onze schapen, de productie van onze garens, plantaardige verstoffen, onze patronen. Ook laten we zien hoe De Breisterren voor je breien en wat ze dan maken. Wil je reageren, graag!
droog

  saskia     14-07-2019     Reacties (0)

droog Het is weer droog. Fijn voor de mensen, die nu vakantie hebben, maar voor onze kudde shetlandschapen is het langzamerhad puzzelen, waar ze naar toe kunnen om te eten. Gisteren hebben we ze bij de Haarsteegse Wiel verplaatst naar een dijkvak waar weer wat groen gras stond. Daar worden maandag de laatste dieren geschoren en dan gaan ze naar het laatste dijkvak. En als het dan niet een paar dagen gaat regenen is het daarna op. Gelukkig hebben we ook grond kunnen pachten bij Helvoirt. Dat heet een "Natte Parel" te zijn. Dus hopelijk zit daar voldoende water in de bodem om het gras weer snel te laten groeien.

Lees meer

babyvestje van shetlandwol 2 draads

  saskia     04-07-2019     Reacties (0)


Enkele weken geleden stonden we op een markt in Arnhem. Daar vroegen ouders van een pasgeboren baby ons om voor hem een vestje te breien. maatje 74/80 voor als het weer wat kouder zou worden. De Breisterren gingen enthousiast aan de slag.

Het resultaat vinden we zo leuk, dat we het patroon uitgeschreven hebben. Het wordt aan één stuk gebreid, je hoeft alleen de zijnaden te sluiten. Je kunt het vinden bij de patronen en bij de wolpakketten. Geen tijd en toch graag het babyvestje? De Breisterren breien het graag voor jou.

Lees meer

Aanmelden nieuwsbrief

Meld je hier aan voor onze nieuwsbrief met leuke aanbiedingen, onze agenda en gratis patronen.
Aanmelden

Webshop WoolsofHolland OriginalsVoordijk 7,
T: +31-73-6449033
M: + 31-6-54271991
E: info@woolsofhollandwinkel.com

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.

Wij zijn een boerderijwinkel en een groothandel in wol,
bel daarom even voordat je langskomt 0736449033. Dan staat de koffie klaar.